Előfizetői tartalom

Itt a vége a Samsung sikersztorijának?

Portfolio
Túlságosan optimisták voltak az elemzők a Samsung okostelefon-értékesítéseivel kapcsolatban, ezért most sorra csökkentik a várakozásaikat. Az iparági tendenciák a gyors telítődés irányába mutatnak, ami a nagy rivális, az Apple profitszámain már nyomot hagynak. A Samsung pedig tekintve nagy részesedését az okostelefonok piacán, gyorsan megérezheti a hatásait - írja a Reuters.

Nem kellenek a drága okostelefonok? Sorra rontják a Samsungra vonatkozó várakozásaikat az elemzők. Az okostelefonok piaca gyorsan telítődik, aminek a hatásai elől nem menekülhet a társaság, miután nagy részesedéssel rendelkezik a felső kategóriás okostelefonok piacán. Az Apple már érzi ennek a folyamatnak a hatásait az iPhone 5 értékesítési számain és az eredményein...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés