FONTOS Sven Smit: az európai életmódot is fenyegetik a versenyképességi gondok
 
Előfizetői tartalom

1000 dollár fölé szárnyalhat a Google

Portfolio
Csak idén több mint 20%-ot emelkedtek a Google részvényei és egyes elemzők szerint a szárnyalásnak még nincs vége: a JP Morgan stratégája 1000 dollár feletti árfolyamot vár egy éven belül. Véleménye szerint úgy tűnik, hogy a befektetők hisznek a Google futurisztikus termékeiben, pontosabban abban, hogy ezeket egyszer pénzre tudja majd váltani a cég.

1000 dollár fölé emelkedhet a Google Kifejezetten optimista a Google kilátásaival kapcsolatban a JP Morgan elemzője, aki legfrissebb elemzésében 1000 dollár feletti árfolyamot vár az internetes keresőóriás részvényeire az elkövetkezendő egy évre. Azután, hogy idén már több mint 20%-kal értékelődtek fel a részvények, tovább szárnyalhat az árfolyam: egy éves időtávra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés