Előfizetői tartalom

Féktelenül száguldott a magyar piac a Mol-MTelekom páros vezetésével

Portfolio
A vezető nyugat-európai indexek kivétel nélkül tovább erősödtek a pénteki kereskedés első órájában. A folytatásban viszont alábbhagyott a lendület és a benchmarkok a csütörtöki záróértékeik közelébe gyengültek. Az esés az amerikai nyitás után tovább folytatódik, amit a tengerentúli piacokon tapasztalható bizonytalanság csak erősít. Ennek ellenére a magyar tőzsde a zárásra tovább növelte a korábban megszerzett előnyét, ami részben az MTelekom-MOL páros remek teljesítményének, részben pedig a negyedéves zárásoknak volt köszönhetően.

2013. június 28. 17:17 Megosztás Nagyot rántottak a magyar piacon A nemzetközi piacokon tapasztalható esések ellenére a magyar piac hatalmasat hajrázott a pénteki kereskedés utolsó szakaszában. Ennek köszönhetően a BUX 2,1 százalékos erősödéssel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés