Előfizetői tartalom

Az OTP-MTelekom páros rántotta magával a magyar piacot

Portfolio
Bár múlt pénteken még a bizonytalanság jellemezte a nemzetközi piacokat a vezető európai indexek kivétel nélkül emelkedni kezdtek a hétfői nyitást követően. A folytatásban viszont rövid időre alábbhagyott a kezdeti lendület, majd ismét erősödés kezdődött annak ellenére, hogy vegyes makroadatok kerültek publikálásra Nyugat-Európában. Az emelkedésnek az amerikai börzék adnak újabb lendületet, melyek kivétel nélkül erősödnek annak köszönhetően, hogy a vártnál kedvezőbb makroadatokat tettek közzé. A magyar tőzsde gyengén teljesített a nap első felében, majd a déli órákban úgy tûnt ledolgozhatja korábbi hátrányát, ám az erősödésnek hamar vége szakadt, döntően az OTP-MTelekom páros gyenge teljesítményének hatására.

2013. július 01. 17:24 Megosztás A Magyar Telekom volt a nap vesztese A vártnál kedvezőbb amerikai makroadat hatására tovább folytatódott az erősödés a tengerentúlon és a vezető nyugat-európai piacokon a kereskedés második szakaszában. A Dow Jones...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés