Előfizetői tartalom

Megint bukott határidős ügyletein a Synergon

Portfolio
A hazai tőzsdei társaságok között már csak a Synergon az, mely továbbra is rendelkezik határidős vételi pozíciókkal saját részvényeire vonatkozóan, ezeken azonban az idei második negyedévben mintegy 5 millió forintot bukhatott, miután a részvények 2%-kal értékelődtek le. A határidős pozíciókon elszenvedett veszteség a gyorsjelentésben a pénzügyi sort rontja majd.

Tovább esett a részvényár A közelmúltban a Synergon piacán láthatóan megtört a korábbi negyedévekre jellemző meredek emelkedés, az idei első negyedévi 14%-os zuhanást követően a részvények 2%-kal kerültek lejjebb az április-június közti időszakban.A 2%-os eséssel a Synergon alulteljesítette a szélesebb értelemben vett piacot, a BUX index 5%-ot emelkedett a vizsgált időszak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés