Előfizetői tartalom

Csúnyán elbántak a magyar tőzsdével

Portfolio
Európában is elbizonytalanodtak a befektetők, a vezető nyugat-európai piacok a hétfői záróértékeik közelében ingadoztak a nyitást követően, a folytatásban pedig esés kezdődött a DAX vezetésével. A német börze gyenge szerepléséhez nagyban hozzájárult a bankszektor részvényeinek esése, valamint több egyedi sztori. Az amerikai nyitás után javul a helyzet, ami azzal magyarázható, hogy a tengerentúli indexek erősödni kezdtek annak köszönhetően, hogy több megrendelést kapott az amerikai ipar. A magyar piac viszont gyengén teljesített kedden, ami döntően a MOL és a Magyar Telekom egész nap tartó esésének volt köszönhető.

2013. július 02. 17:20 Megosztás Nagy pofont kapott a Magyar Telekom A vezető nyugat-európai indexek elkezdték ledolgozni korábbi hátrányaikat a kereskedés második felében annak köszönhetően, hogy a vártnál több megrendelést kapott az amerikai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés