Előfizetői tartalom

Megbicsaklott a Samsung: Vége az okostelefon-sztorinak? (3.)

Portfolio
Komoly profitnövekedésről számolt be a Samsung a második negyedévre az előző év azonos időszakához viszonyítva, a működési eredmény szintjén közel 50%-os bővülést könyvelt el. A felfokozott elemzői várakozásokat azonban így sem tudta elérni a társaság, ami mögött elsősorban az áll, hogy a legújabb csúcstelefon, a Galaxy S4 értékesítései csalódást okoztak. A Samsung részvényei 4%-ot estek ma reggel a hírekre.

Robbant a profit, de ez nem elég Ahogy azt az elmúlt negyedévekben megszokhattuk, a Samsung most is közzétette előzetesen néhány negyedéves számát, a negyedéves gyorsjelentése előtt hetekkel. Most azonban a társaság csalódást okozott, hiszen az elemzői várakozásoktól elmaradó profitról számolt be. Bár a Samsung közel 50%-os növekedést ért el a működési eredmény...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés