Előfizetői tartalom

A ralizó Richter és az emelkedő OTP húzták a hazai börzét

Portfolio
Optimista hangulatban telt a pénteki kereskedés első fele az európai piacokon, azonban a periféria országok indexei a nap második felében jelentős eladói nyomás alá kerültek, miután fokozódtak a portugál politikai helyzettel kapcsolatos aggodalmak. A nyugati hangulatban bekövetkező kedvezőtlen irányú változás a magyar börzére nem volt hatással, így a BUX 1,7 százalékkal került feljebb, mely részben a 3,3 százalékkal ralizó Richternek illetve a 2,2 százalékkal emelkedő OTP-nek tulajdonítható.

2013. július 12. 17:29 Megosztás Emelkedéssel zárta a hetet a hazai piac Egész nap a régió egyik éllovasa volt a BUX, mely végül 1,7 százalékos emelkedéssel zárta a hetet 7,2 milliárd forintos forgalom mellett. A mezőny sereghajtója a bolgár Sofix...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés