Előfizetői tartalom

Nagyot hajrázott a MOL-MTelekom páros

Portfolio
Optimista hangulat uralkodott a nemzetközi piacokon aminek köszönhetően a vezető nyugat-európai indexek kivétel nélkül emelkedni kezdtek a mai nyitást követően. A kereskedés második felében viszont alábbhagyott a kezdeti lendület, a DAX a múlt pénteki záróértéke közelébe gyengült. Ennek hátterében a vegyes amerikai makroadatok állhatnak, amelyek hatására az amerikai indexek is a múlt pénteki záróértékeik közelében ingadoznak. Mindezek ellenére a magyar tőzsde a nap második felében tovább növelte a korábban megszerzett előnyét, amit az Egis kivételével az összes hazai blue chip támogatott.

2013. július 15. 17:35 Megosztás Jól kezdődött a hét a magyar tőzsdén A vezető nyugat-európai piacokon alábbhagyott a kezdeti lendület a kereskedés második felében, és az amerikai börzék is a múlt pénteki záróértékeik közelében ingadoztak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés