Előfizetői tartalom

Bővíti fóti üzemét a GE

Portfolio
A GE ma bejelentette, hogy bővíti Oil & Gas üzletága fóti üzemének tevékenységét egy 6000 m2 alapterületű új üzemcsarnokkal, valamint egy hozzá tartozó irodaépülettel. A GE a befektetéssel egy csúcsszínvonalat képviselő gyártóbázist épít ki a gáz- és gőzturbinás villamos erőművek központi vezérlő egységeinek (UCP). A bővítés több mint 100 új munkahelyet teremt, ebből 40 mérnöki pozíció - olvasható az iparvállalat közleményében.

"A UCP gyártás magyarországi kiépítése egy újabb lépés a GE hazai befektetéseinek sorában, amellyel a vállalat tovább erősíti jelenlétét mint az ország legnagyobb amerikai befektetője; 12 500 munkatárssal, 12 gyárral, 3 technológia központtal és 3 regionális üzleti központtal. Az új fóti üzemcsarnokban gyártásra kerülő termékeket az üzletág világszerte forgalmazni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés