Előfizetői tartalom

Tovább hízna a kiskereskedelmi üzletlánc

Portfolio
A Wal-Mart vételi ajánlatot tehet ázsiai leggazdagabb emberének tulajdonában álló üzletláncra, a ParknShopra. A híreszteléseket az amerikai kiskereskedelmi üzletlánc nem kívánta kommentálni, de az biztos, hogy a kínai vállalat megvásárlása egybevágna a Wal-Mart növekedési terveivel az ázsiai országban - írja a Yahoo! Finance.

Kínában terjeszkedne a Wal-Mart Több forrás is úgy tudja, hogy az amerikai kereskedelmi üzletlánc, a Wal-Mart tovább akarja növelni súlyát a kínai piacon. Ennek érdekében várhatóan ajánlatot fognak tenni Ázsia leggazdagabb emberének, Li Ka-shing tulajdonában álló üzletláncra, a ParknShopra. A cég becsült értéke 4 milliárd dollár és sok befektető élénken érdeklődik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés