Előfizetői tartalom

100 milliárd dolláros cég lett a Facebook

Portfolio
A második negyedéves gyorsjelentés óta szinte megállíthatatlanul száguld a Facebook. Tegnap már 42 dollár közelébe emelkedett az árfolyam, amire a részvények első kereskedési napja óta nem volt példa. A mobil-sztoriban bízó befektetőknek köszönhetően csak idén 55%-kal értékelődtek fel a részvények, magasan felülteljesítve ezzel az irányadó amerikai indexeket. A cég piaci kapitalizációja tegnap már megütötte a 100 milliárd dollárt, amivel a Facebook kis híján bekerülne a 30 legnagyobb amerikai vállalat közé.

Szárnyal a Facebook A második negyedéves gyorsjelentés óta szinte töretlenül emelkedik a Facebook árfolyama. Csak az idei évben 55%-kal értékelődtek fel a részvények, magasan felülteljesítve az S&P 500 indexet, ami ugyanezen időtávon mindössze 16%-ot emelkedett. Tegnap már a 42 dolláros szintet megközelítette az árfolyam, amire a papírok első kereskedési napja óta nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés