FONTOS 3 térkép, amely megmutatja, mekkora is valójában az orosz hadsereg friss területhódítása
 
Előfizetői tartalom

A Nokia vezére lesz Steve Ballmer utódja?

Portfolio
A Nokia jelenlegi vezérigazgatója, Stephen Elop a legesélyesebb a Microsoft vezérigazgatói székére egy online játékoldalon kötött fogadások alapján - írja a Bloomberg. Steve Ballmer múlt pénteken jelentette be, hogy egy éven belül távozik az amerikai szoftveróriás éléről, egyelőre keresik utódját. A brit Ladbrokes által üzemeltetett online fogadóirodánál még a Microsoftnál dolgozó Kevin Turner, sőt, az Apple vezérigazgatója, Tim Cook is szóba jöhet leendő vezérigazgatóként.

A Nokia-vezér a legesélyesebb jelölt Steve Ballmer, a Microsoft vezérigazgatója pénteken bejelentette, hogy egy éven belül távozik a cég éléről. Az utód személyéről még semmit nem tudni. Egyelőre keresi a vállalat azt az embert, aki a helyébe léphet Ballmernek, aki már 2000 óta töltötte be a posztot a cégnél. Az egyik online fogadóiroda, a Ladbrokes által üzemeltetett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés