Előfizetői tartalom

Óriási nyereséggel kecsegtetnek az ékszerek

Portfolio
Továbbra is jó befektetést jelent az ékszer, sőt az elmúlt időszakban többen választják a befektetés e formáját. Az üzleti célú ékszervásárlásra mostanában nagyobb figyelem irányul, mint a klasszikus befektetésnek számító festményekre vagy az aranyra. A Wall Street Journal elemzéséből, és a műtárgy.com hazai tapasztalataiból is kiderül, hogy az ékszereket azért is számítanak népszerű befektetésnek, mivel érzelmi viszonyba is kerül velük a vásárlójuk.

Mindemellett a nagy ékszervásárlásokat - néhány közel-keleti monarchiát leszámítva - ma már kevésbé a személyes ízlés, mint a befektetés várható hozama dönti el. Egy-egy jól megválasztott ékszer akár néhány év alatt is több száz százalékos árnövekedést érhet el. Az alábbiakban a műtárgy.com kínálatából válogattunk - befektetési célból is kitűnő - ékszereket....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés