Előfizetői tartalom

Luxemburgban új bizniszbe kezd a pornómilliárdos

Portfolio
Gattyán György, magyar milliárdos vállalkozó úgy döntött, hogy legfőbb vállalkozásához, a pornóipari LiveJasmin-hoz kötődő egyes tevékenységeit nem tartja meg itthon, hanem azokat Luxemburgba költözteti. Ezzel kapcsolatban a cég hivatalos közlemény adott ki, amelyben azt írják, hogy cégük további terjeszkedéséről van szó.

Magyarország harmadik leggazdagabb embere, Gattyán György úgy döntött, hogy bizonyos tevékenységeket nem tart meg itthon, hanem azokat Luxemburgba költözteti. A LiveJasmin pornográf oldalt kiszolgáló szerverek és a rendszergazdák már kint vannak, de több száz munkatárs kerülhet még költöztetésre. A cég hivatalos közleményt adott ki a mai nap folyamán megjelent sajtóértesülésekre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés