Előfizetői tartalom

Csak óvatosan, egyre többen temetik a medvét!

Portfolio
Az 1700 pont felett hagyott augusztus eleji csúcsot közelíti az S&P 500, érdemes azonban óvatosnak lenni a vételekkel, hiszen rég nem látott hangulatjavulás következett be az elmúlt héten. Eközben több hangulati indikátor is olyan szintek felé közelít, melyek a múltban jól előre jelezték a kisebb-nagyobb korrekciók megindulását.

Az augusztusi történelmi csúcsokról korrekció indult az S&P 500-ban, azonban az utóbb pár napban ismét felfelé vette az irányt az amerikai index. Az RSI indikátor az akkori túlvettséget jelző magasságot még nem érte el, de már közelíti a 70-es szintet. Ez az elmúlt időszakban többször is jól jelezte előre az emelkedő trenddel szembe menő, néhány napos, 4-6%-os korrekciót....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés