Előfizetői tartalom

A Tesla emeli a tétet - Hamarosan érkezhet az önvezérelt jármű

Portfolio
Elon Musk, a Tesla Motors vezére a Financial Timesnak adott interjújában nem kisebb dolgot jelentett be, minthogy cége is beszáll az automatizált gépjárművek versenyébe, ahol hagyományos autógyártók mellett már a Google is képviselteti magát. Musk tervei a tőle megszokott módon nagyon ambiciózusak, véleménye szerint ugyanis az elkövetkezendő három évben előrukkolhatnak egy majdnem teljesen automatizált gépjárművel, míg a versenytársak és az elemzők az évtized végére várják az új technológia megjelenését.

Beszáll az automatizált autók versenyébe a Tesla Motors Elon Musk, a Tesla Motors, a SpaceX és a SolarCity tulajdonosa, akit sokan csak az élő Vasemberként emlegetnek, újabb nagy horderejű bejelentést tett a Financial Timesnak adott interjúja során. Musk ugyanis elmondta, hogy cége, a Tesla Motors a Google és a hagyományos autógyártók után beszáll az automatizált gépjárművek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés