Előfizetői tartalom

Szándéknyilatkozat született a BlackBerry felvásárlásáról

Portfolio
A BlackBerry bejelentette, hogy szándéknyilatkozatot írt alá a Fairfax Financial Holdings-al, melynek értelmében a befektetési cég 9 dolláros részvényenkénti áron felvásárolná az okostelefon-gyártó vállalatot. Az így megvalósuló üzlet értéke 4,7 milliárd dollár lehet, melynek finanszírozásában a BofA Merrill Lynch és a BMO Capital Markets vehet részt. A bejelentés nem okozott komolyabb meglepetést a piacon, melynek hátterében az állhat, hogy a társaság már hivatalosan is eladó volt egy ideje - írja a Market Watch.

Itt a várt bejelentés A BlackBerry bejelentette hétfő délután, hogy egy szándéknyilatkozatot írtak alá a Fairfax Financial Holdings-al, melynek értelmében a befektetési cég 9 dolláros részvényenkénti áron megvásárolná a BlackBerryt. Az ügylet értéke 4,7 milliárd dollár, a FairFaxnak hat hét áll rendelkezésére, hogy átvilágítsa az okostelefon-gyártót. Az üzlet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés