Előfizetői tartalom

Megtöbbszörözi kapacitását a Scania

Hámor Iván
A Scania 2012-ben mintegy 61 000 darab tehergépkocsit szállított le. Ezt a mennyiséget nyolc év alatt, 2020-ra 120 000 darabra tervezik növelni. A fejlesztés nem csak a termékeket érinti, hanem a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokra is kiterjed, amitől a bevételi struktúra is átalakul, a szerviz-szolgáltatások, valamint a kapcsolódó termékek értékesítéséből fog származni a 25-30%.

Buszok esetében 2020-ra a potenciális értékesítési mennyiség 15 000 darab lesz, míg az ipari- és hajómotorok esetében 20 000 darabbal számol a vállalat. Természetesen a Scania növekedési lehetőségei a gazdaság állapotától, annak aktivitásától függnek. Habár a következő néhány év nagy valószínűséggel még nehéz lesz az európai piacok számára, de a Scania úgy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés