Előfizetői tartalom

Jövőre is megfeji a kormány a mobilcégeket?

Portfolio
Bár a 2014-es költségvetés részletei még nem ismertek, a Költségvetési Tanács véleménye alapján a kormány több mint 150 milliárd forintos (áfával) bevétellel számol a frekvenciaértékesítésekből. Az összeg jóval magasabb, mint amire eddig számítani lehetett, azonban egyelőre nem tudjuk, mi is van benne a "csomagban", milyen frekvenciákra licitálhatnak majd a mobilcégek. Az azonban látszik, hogy a különadókon túl (távközlési adó, közműadó) a frekvenciaaukciókon sem bánik kesztyűs kézzel a távközlési cégekkel. Azok pedig fizetnek, mint a katonatiszt.

Szabó János, a Magyar Telekom gazdasági vezérigazgató-helyettese az idén immáron harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Budapesti Gazdasági Fórumnak is vendége lesz. 100 milliárd idén már megvan Szeptember elején az NMHH és a magyarországi mobilszolgáltatók stratégiai jelentőségű megállapodást írtak alá. Akkor meghosszabbították a mobilszolgáltatók 900 és 1800...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés