Előfizetői tartalom

Első kézből a brókerektől

Portfolio
Mire figyel a profi trader? Mi alapján dönt a kereskedő, akár a tőzsdén, akár a devizapiacon? Mik voltak a legnagyobb sztorik a magyar piacon? Hogyan élte meg ezt a profi kereskedő? A Portfolio.hu következő befektetői klubján ezeket a témaköröket járjuk körül két meghívott előadónk segítségével, akik közelről folyamatosan figyelik a piacokat és ezzel hasznos tanácsokat kaphatnak az érdeklődők.

A rendezvény szponzora: Meghívott előadók: - Kolba Miklós, devizapiaci üzletágvezető, ING Bank - Sőre Balázs, határidős üzletkötő, Buda-Cash Brókerház Tervezett témáink: - Mire figyel egy profi trader? - Chart vagy fundamentum? - Mi alapján dönt a bróker? - Hogyan gondolkozik egy devizatrader? - Mik voltak a legnagyobb sztorik számára a hazai és külföldi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés