Előfizetői tartalom

Új kérők szállhatnak harcba a BlackBerry-ért

Portfolio
A BalckBerry árfolyama több mint 4 százalékot erősödött a hétfői nyitás óta annak köszönhetően, hogy több sajtóorgánum arról adott hírt, hogy a Fairfax Capital mellett több lehetséges kérője is lehet a társaságnak, amely az elmúlt időszakban komoly gondokkal küzdött. A sajtó értesülései szerint olyan piaci szereplők szállhatnak harcba a társaságért, mint a Google, a Cisco, az SAP és a Samsung - írja a Market Watch.

Megugrott az árfolyam Az utóbbi hónapokban komoly gondokkal küszködő BlacBerry árfolyama több mint 4 százalékot erősödött a múlt pénteki záróárfolyamához képest annak köszönhetően, hogy a cég iránt olyan óriások is érdeklődnek a sajtó értesülései szerint, mint a Google, a Cisco, az SAP és a Samsung. Ennek pedig örülnek a befektetők, hiszen korábban egyedül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés