Előfizetői tartalom

Az OTP vezetésével erősödött a magyar tőzsde

Portfolio
Annak ellenére, hogy szerdán végre sikerült megállapodnia a tengerentúli pártoknak az adósságplafon megemelése körüli vitában a vezető amerikai indexek kivétel nélkül esnek csütörtökön. Ebben az is szerepet játszhat, hogy a megegyezés mostani formája lényegében 3-4 hónappal a jövőbe tolta a problémák megnyugtató rendezését, továbbá az USA munkaerőpiacáról kedvezőtlen hírek érkeztek. A nyugat-európai piacokat is az eladók uralják a csütörtöki nyitás óta. A magyar tőzsde ennek ellenére jól teljesített a nyitás követően, az erősödést sokáig a tegnapi jelentős zuhanást elszenvedő MOL vezette, majd helyét az OTP vette át az élen.

2013. október 17. 17:36 Megosztás Függetlenítette magát a magyar tőzsde a nemzetközi piacoktól A magyar tőzsde a szerdai záróértéke felett zárt csütörtökön, a BUX értéke 0,2 százalékot erősödött, amihez 10 milliárd forintos forgalom párosult....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés