Előfizetői tartalom

Küszöbön a hazai gyorsjelentési szezon

Portfolio
Az Egyesült Államokban már javában tart a harmadik negyedéves gyorsjelentési szezon, azonban a budapesti befektetőknek sem kell már sokat várnia az első hazai negyedéves számokra. Az eddigi információink szerint a blue chipek közül elsőként a Magyar Telekom teheti közzé a harmadik negyedéves gyorsjelentést, majd a következő héten az OTP-re és a MOL-ra kerül a sor.

Rövidesen itthon is elkezdődik a harmadik negyedéves gyorsjelentési szezon. A nagypapírok közül november 7-én az MTel nyitja a sort, majd november 12-én az Egis illetve 14-én az OTP teszi közzé negyedéves számait, egy nappal később pedig a MOL publikálja a július-szeptember közötti időszak eredményét. A lenti táblázatban a gyorsjelentési időpontokat az egyszerű áttekinthetőség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés