Előfizetői tartalom

"Az MVM-et sem kerüli el a rezsicsökkentés"

Portfolio
Horváth Péter, az MVM gázüzletágáért felelős vezérigazgatója a Magyar Nemzetnek adott interjújában kifejtette, hogy a társaságcsoport mind a gáz, mind pedig a villamos energia terén megvalósuló november elsejétől esedékes lakossági rezsicsökkentésből részt vállal. Az MVM vizsgálja az E.ON kivásárlását a Panrusgázból is. Az államai energetikai csoport több egyetemes szolgáltatóval is felvásárlási tárgyalásokat folytat.

A korábbi energiahivatali elnök beszélt arról, is hogy az MVM az E.ON gázüzletágának megvásárlásával 90 napos opciót szerzett az E.ON és a Gazprom közös tulajdonában lévő Panrusgáz vállalatban lévő E.ON-részesedés kivásárlására. A céggel kapcsolatban - amely a hazai importőr és a Gazprom között áll - Horváth Péter kifejtette, hogy a gázüzletág szempontjából...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés