Előfizetői tartalom

Lekörözte a HBO-t a Netflix

Portfolio
10% feletti emelkedéssel reagált a Netflix árfolyama tegnap, a zárás utáni kereskedésben a társaság harmadik negyedéves gyorsjelentésére. A cég profitja négyszereződött az előző év azonos negyedévéhez viszonyítva, amivel felülteljesítette az elemzői várakozásokat. A menedzsment további jó hírrel is szolgálhatott: a folyó negyedévre kifejezetten optimista profitkilátásokat fogalmazott meg az elemzői konszenzushoz képest. A gyorsjelentés főbb pontjai: - 20% feletti bevételnövekedést könyvelt el a Netflix a harmadik negyedévben, nettó profitja pedig a négyszeresére emelkedett. - A streaming szolgáltatások előfizetőinek száma biztosítja a növekedést a cégnél. Mostanra már az amerikai előfizetők száma meghaladja a nagy versenytárs, a HBO előfizetőinek számát, ami mérföldkőnek számít. - A negyedik negyedévre a menedzsment az elemzői várakozásoknál lényegesebb magasabb profitot vár.

Lekörözte a HBO-t a Netflix Az elemzők által vártnál magasabb profitról számolt be a Netflix a harmadik negyedévre annak ellenére, hogy a felhasználók száma a cég által korábban prognosztizálnak megfelelően alakult. A harmadik negyedév végén 31,09 millió főre rúgott a belföldi előfizetők száma, a menedzsment 30,5 millió és 31,3 millió fő közötti előfizetőre számított....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés