Előfizetői tartalom

A legkényelmesebb 3-as - BMW 320d GT

Hámor Iván
A BMW eladásai, árbevétele és eredményessége minden korábbi szintet meghaladnak, a vevők egymásnak adják a bemutatótermek és a kiállított autók kilincseit, egyszóval dübörög a bajorok szekere. Ebben nagy szerepet játszanak a márka újításai is, mint az xDrive hajtás - mely ma már az értékesített BMW-k többségében megtalálható, és ez nem a típusválasztékra, hanem a darabszámra értendő! -, valamint az olyan új modellek is, mint a GT-k. Indokolt a többes szám, ugyanis az 5-ös GT után elkészítették a 3-as GT-is, ami minden idők legkényelmesebb 3-as sorozatú modellje.

A régóta BMW rajongók, kedvelők, illetve korábban szocializálódott potenciális vásárlók fanyalgással fogadták mind az 5-ös, mind a 3-as ferdehátú változatát, és nem is alaptalanul. Még az 1970-es években létezett hasonló karosszériaforma a BMW-nél, de túl nagy siker nem övezte, így rövid idő után fel is hagytak a gyártásával. Onnantól kezdve csak a klasszikus négyajtós...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés