Előfizetői tartalom

Kiderült, mibe teszik pénzüket a milliárdos befektetők

Portfolio
Nyilvánosságra hozták a legfrissebb portfolióváltozásaikat a befektetési guruk. Nagy népszerűségnek örvendett a FedEx, amelyben Soros György, John Paulson és Daniel Loeb nevével fémjelzett Third Point is növelte részesedését. Warren Buffett cége, a Berkshire Hathaway az Exxon Mobilban vásárolt be, de a bajba jutott kiskereskedelmi lánc, a JC penny is sok hedge fund alapkezelő érdeklődését felkeltette.

FedEx A FedEx kifejezetten népszerű volt a harmadik negyedévben a befektetési guruk körében. Soros György cége, a Soros Fund Management 1,52 millió darab FedEx-részvényt vásárolt, aminek értéke 173 millió dollárra rúgott a negyedév végén. John Paulson cége, a Paulson & Co. 646 800 darab részvényt vásárolt, ami 73,8 millió dollárt ért a negyedév végén. A híresen aktív...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés