Előfizetői tartalom

E-Star: a csődegyezség lezárása a végéhez közeledik

Portfolio
Az E-Star a mai napon a Budapesti Értéktőzsdén tette közzé rendkívüli tájékoztatás keretében, hogy a csődegyezség végrehajtása éppen milyen fázisában tart. A tájékoztatás szerint a teljes hitelezői követelések több mint 97%-a szerződésszerűen járt el, számukra a részvények transzferálása a mai napon el is kezdődött. A folyamat zavartalan lefolytatása miatt november 20-án és 21-én kezdeményezik a részvények tőzsdei kereskedésének felfüggesztését. A cég szerint a csődegyezség biztos lábakon áll, azonban a folyamatban lévő és várhatóan meginduló perek még bizonytalanságot okoznak.

Az E-Star rendkívüli tájékoztatót tett közzé a BÉT honlapján, amelyben részletesen leírják, hogy miként is halad a csődegyezség végrehajtása. Gyakorlatilag az egyik utolsó fázisába ért a folyamat, a hitelezők döntő többsége, a követelések több mint 97%-a szerződésszerűen járt el, számukra meg is kezdődött a mai nappal a részvények áttranszferálása. Viszont mivel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés