Előfizetői tartalom

Az E-Star teljesítette a csődeljárásban vállalat kötelezettségét (2.)

Portfolio
Az E-Star bejelentette, hogy a csődegyezségi megállapodás végrehajtásával érintett valamennyi számlavezető visszaigazolta a társaság felé, hogy a részvények allokációja szerződésszerű teljesítéssel érintett hitelezők részére megtörtént. Ezzel a társaság teljesítette a csődeljárásban vállalt kötelezettségét. A végrehajtást követően Soós Csaba részesedése a vállalatban 24,34 százalékról 5.93 százaléka csökkent, tényleges befolyása a társaságban (szavazó részvények számára tekintettel) 14,63 százalék.

A cég kezdeményezte a BÉT-en az általa kibocsátott értékpapírok tőzsdei kereskedésének visszaállítását. Az E-Star a csődegyezség végrehajtásával kapcsolatosan tájékoztatja befektetőit, hogy a csődegyezségi megállapodás végrehajtásával érintett valamennyi számlavezető visszaigazolta a társaság felé, hogy a részvények allokációja szerződésszerű teljesítéssel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés