FONTOS Itt vannak a friss számok - Drága a magyar benzin?
 
Előfizetői tartalom

A hazai befektetők még mindig a magyar tőzsdét preferálják

Portfolio
A hazai befektetők még mindig igénylik azt, hogy támogatást kapjanak a befektetési döntéseikben, ebben talán változást hozhat a Xetra bevezetése, hiszen egyre több instrumentumban köthetnek egy platformon keresztül a befektetők, mondta el lapunknak Buró Szilárd, az Equilor üzletfejlesztési vezetője. Bár a hazai befektetők egyre nyitottabbak a külföldi részvények vagy a devizák iránt, jellemzően még mindig a hazai tőzsdét preferálják.

Portfolio.hu: A BÉT bejelentése alapján december 6-án 9 órakor elindul a Xetra a hazai tőzsdén, véleménye szerint mit vesznek majd ebből észre a hazai kisbefektetők? Buró Szilárd: A rendszer alapvetően technológiai szempontból fog megújulni és ennek elsődleges hatása lehet a gyorsabb és megbízhatóbb működés. Néhány szolgáltató azonban a termékpalettáját is növelheti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés