Előfizetői tartalom

Mire költenek a bankok jövőre az informatikában?

Portfolio
Jövőre több olyan technológia is az érett fejlettségi fázisba lép, amelyeket a kevésbé innovatív bankok eddig újdonság jellegük miatt inkább mellőztek - fejtette ki Eric Stine, az SAP egyik vezető beosztású szakértője a bankingtech.com hasábjain. A kockázatmenedzsmentet és az ügyfélélményt egyszerre támogató platformok mellett a vállalati mobilizációs trend, a felhő alapú szolgáltatások térnyerése és fizetési szolgáltatások fejlesztése kerülhet előtérbe.

A bankok informatikai beruházásait tekintve továbbra is előtérben maradnak a kockázatkezelési és csalásmegelőzési platformok. A jó hír azonban, hogy nagy teljesítményű elemzőeszközökkel egyszerre az ügyfélélményt is növelhetik. Az adatbázis elemzésre kialakított eszközök egyre inkább ügyfél-központúvá válnak - véli Eric Stine. A vállalati mobilzációs trend...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés