Előfizetői tartalom

Elképesztő Dortmund és Galatasaray - Jaj, szegény Juve!

Portfolio
Kedden és szerdán tartották a Bajnokok Ligája csoportköreinek utolsó fordulóit, több esetben sorsdöntő, kiesésről vagy továbbjutásról döntő mérkőzéseket vívtak a csapatok. A végeredményeket nem csak a szurkolók, de a részvényesek is árgus szemmel figyelték, hiszen több futballklub tőzsdén jegyzett társaság, a továbbjutással járó több millió eurós bevételek igencsak fontosak a vállalatoknak. Összegyűjtöttük, hogyan reagáltak a részvényárfolyamok azoknál a csapatoknál, amelyek továbbjutása az utolsó fordulóban dőlt el.

Nem kicsi a tét Óriási üzlet a Bajnokok Ligája, a sorozat győztese akár több mint 37 millió eurót is kereshet az UEFA-tól kapott összegekből, de már azok a csapatok is jól járnak, amelyek egyáltalán a csoportkörökön szerepelhetnek. Azok a csapatok, amelyek a BL főtáblájára felkerülnek, függetlenül az elért eredménytől, tehát akár pont nélkül kiesve is 8,6 millió...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái