Előfizetői tartalom

Megint az OTP volt a leggyengébb

Portfolio
A feltörekvő piaci aggodalmak pénteken a fejlett részvénypiacokra is begyûrûztek, így több százalékot esett a tengerentúli és európai indexek értéke. Hétfő reggel az ázsiai piacokon folytatódott a pesszimista hangulat, és bár rövid időre az európai piacok is fellélegezhettek, a magyar tőzsdezárás idején újra az eladók irányították a kereskedést. A budapesti tőzsdén szintén rossz volt a hangulat, a BUX 1,5 százalékkal került lejjebb, miután az OTP-t tovább adták a befektetők.

2014. január 27. 17:21 Megosztás Tovább adták a magyar részvényeket Bár az amerikai piacok nyitásához közeledve úgy tűnt, fellélegezhetnek a piaci szereplők, hamar vége szakadt a jókedvnek. Így kora délután bár a BUX is javított reggeli teljesítményén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés