Előfizetői tartalom

Nem az elektromos autóké a jövő? - Hát akkor meg mié?!

Nem telik el nap lassan anélkül, hogy ne hallanánk híreket a Tesla Motorsról vagy valamely nagy gyártó villanyos autójáról. Ez is azt bizonyítja, hogy egyre népszerűbbek az elektromos hajtású gépjárművek, melyek sokak szerint a jövőt jelenthetik az autózásban. Ugyanakkor sokan hisznek abban, hogy a hidrogén vagy pedig egyszerűen a levegő lesz a megoldás a jelen kor kihívásaira és a szigorodó szabályozásokra. Az alábbiakban összegyűjtöttük, hogy melyik autógyártó milyen hajtásban látja a jövőt.

Villanyautó: igen! De mi hajtsa?. A nagyok a villanyosok mellett teszik le voksukat A károsanyag-kibocsátásra vonatkozó szabályok folyamatosan szigorodnak, a gyártók ezért újabb alternatívákat keresnek. Sokan gondolják úgy, hogy elsősorban lítium-ionnal hajtott járműveké a jövő, így nincs is nagy autógyártó, aki ne hozott volna ki ilyen hajtású gépjárművet az utóbbi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés