Előfizetői tartalom

Tíz év múlva is lesz még Facebook? Szavazz!

Portfolio
Ma ünnepli alapításának tizedik évfordulóját a Facebook. Van, akit szinte függővé tett, de van olyan is, akit semmivel nem lehetne rávenni, hogy regisztráljon az oldalra. Tény, hogy a Facebook megjelenése forradalmasította az internetet, elindítva a közösségi szolgáltatások lavináját. Egyes vélemények szerint azonban már nem tart sokáig az uralma és néhány éven belül eltűnhet a süllyesztőben. Olvasóinktól most azt kérdezzük, hogy véleményük szerint megér-e még újabb 10 évet a Facebook?

Pontosan 10 évvel ezelőtt indult világhódító útjára a Facebook egy harvardi kollégiumi szobából, mostanra pedig a világ első számú közösségépítő oldalává nőtte ki magát. Egy nemrég megjelent tanulmány szerint a Facebook úgy terjedt el, mint egy vírus és úgy fog lecsengeni is, néhány éven belül felhasználói nagy részét elveszíti. Most azt kérdezzük Olvasóinktól...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés