Előfizetői tartalom

Leszavazták az Enefi közgyűlésén a Plotinus javaslatait

Portfolio
Tegnap lezajlott az Enefi közgyűlése, mely fontos stratégiai kérdésekben hozott döntést. A saját részvények visszavásárlására, a romániai operáció értékesítési lehetőségeinek vizsgálatára, valamint az új beruházások indítására vonatkozó javaslatokat nem szavazta meg a közgyűlés, a részvénybevonással megvalósuló tőkeleszállítást viszont igen.

A közgyűlés során a saját részvények visszavásárlásáról szóló programot nem fogadta el, az ide kapcsolódó javaslat arról szólt, hogy a társaság negyedévente 50 millió forint értékben vásárolja vissza részvényeit, maximum 366 forinton. Ezek ezt követően bevonásra kerültek volna. A közgyűlésen azt is leszavazták, hogy az Enefi vizsgálja meg a romániai operáció...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés