Előfizetői tartalom

Csúnyán elbántak az OTP-vel

Portfolio
Az irányadó nyugat-európai részvényindexek a DAX vezetésével esnek, a befektetőket az Ukrajnával kapcsolatos hírek bizonytalaníthatták el, valamint az, hogy Amerikában a vártnál gyengébb adatok láttak napvilágot. A magyar tőzsdén is erőteljes eladások voltak tapasztalhatóak, az OTP árfolyama közel 4,5 százalékot zuhant. Ugyanakkor fontos megemlíteni, hogy nem magyar-specifikus az esés, az orosz, az osztrák, a cseh és a lengyel piacon is hasonló folyamatok voltak tapasztalhatóak.

2014. február 27. 17:32 Megosztás Kemény napja volt az OTP-nek A BUX értéke több mint 2,3 százalékot esett csütörtökön az ukrajnai fejlemények hatására, amihez közel 13 milliárd forintos forgalom párosult. A régió több részvényindexe is gyengén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés