Előfizetői tartalom

Furcsára sikerült az áprilisi gázárcsökkentés első eleme (2.)

Portfolio
A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal nemrég közölte, hogy az áprilisban megvalósuló egyetemes földgázszolgáltatásra vonatkozó 6,5%-os díjcsökkentés részeként új árrendelet adott közre a rendszerhasználati díjakra vonatkozóan. Miközben az elosztási alapdíjakat 6,6%-kal csökkentette a Közműhivatal, addig a forgalmi díjak esetében 10-20%-os emelkedés lesz áprilistól.

Tegnap megjelent a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal földgáz rendszerhasználati díjakról szóló rendelete, amely egyike az április 1-jei lakossági 6,5 százalékos földgáz árcsökkenést lehetővé tevő jogszabályoknak. A MEKH ma reggeli közlemény úgy fogalmazott, hogy a "Kormány döntése alapján a lakossági földgáz árak 2014. április 1-jével a 2013. november...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés