Előfizetői tartalom

Itt a BMW csattanós válasza a brüsszeli bürokratáknak

Portfolio
Norbert Reithofer, a BMW vezére bejelentette, hogy 2020-ra felpörgetik az "i" modellek gyártását annak érdekében, hogy megfeleljenek az egyre szigorodó európai környezetvédelmi előírásoknak. A németeknek vélhetően nem lesz nehéz dolga, ugyanis az i3-as modellek nagyon jó fogadtatásra találtak, míg az i8-as plug-in hibridekre annyi megrendelés érkezett, mint amennyit összesen idén akartak gyártani - írja az Automotive News Europe.

Az "i" modellek térnyerését hozhatja a szigorodó szabályozás A BMW vezére, Norbert Reithofer a cég éves eredményeit bemutató sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy 2020-ig jelentősen felpörgetik az "i" modellek gyártását annak érdekében, hogy meg tudjanak felelni az egyre szigorodó környezetvédelmi előírásoknak. Brüsszelben elfogadott egyezség értelmében ugyanis...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés