FONTOS Eljöhet a benzinkutak bosszúja
 
Előfizetői tartalom

Újabb hatalmas kibocsátás készülődik

Portfolio
Az előző héten tette közzé az Alibaba a kibocsátási prospektusát, mely alapján a Facebook tőzsdére lépése óta a legnagyobb részvénykibocsátás jöhet az amerikai technológiai szektorban. A hírek szerint a kínai e-kereskedelmi piac második legnagyobb szereplője, a JD.com is tőzsdére készül, melytől közel 1,7 milliárd dollár forrást remél.

Újabb kínai vállalat készül amerikai tőzsdére Újabb e-kereskedelmi vállalat készül az amerikai tőzsdére. A JD.com részvényeit a Nasdaqra vezethetik be, a jegyzést vezető három pénzintézet a Merrill Lynch, a Pierce & Smith és a UBS. A hírek szerint a kibocsátási sáv 16-18 dollár között alakulhat, mely a társaságot 24,6 milliárd dollárra értékeli. A JD.com tájékoztatása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés