Előfizetői tartalom

Negyedszer mehet neki a falnak a BASF

Portfolio
A Commerzbank grafikonját vizsgálva elmondható, hogy ismét jól vizsgázott a korábbi támasz, amit elérve az árfolyam heves korrekcióba kezdett és több mint 9 százalékot erősödött néhány nap leforgása alatt. A kezdeti lendület viszont megtörni látszik, több jel is óvatosságra inti a befektetőket. A BASF viszont tovább szárnyalhat abban az esetben, hogyha sikerül áttörnie a 84,5 euró közelében található ellenállási zónát.

Múlt héten írtunk arról, hogy a Commerzbank árfolyama 11 euró alá esett, ezen a szinten viszont több tényező is "megakaszthatja" a további csökkenést. Várakozásunkat arra alapoztuk, hogy itt húzódott a 200 napos mozgóátlag és erről a szintről korábban már pattanni tudott az árfolyam, ráadásul az RSI indikátor is a túladott tartományba került. A 11 eurós szint valóban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés