FONTOS Nincs megállás, tovább vágta a kamatot az MNB!
 
Előfizetői tartalom

Kiáll a magyar Mercedesek mellett a Daimler vezére

Portfolio
Év végére öttagúra bővül a Mercedes-Benz kompakt szegmense annak köszönhetően, hogy megjelenik a piacon a CLA Shooting Brake - erről a Daimler vezére, Dieter Zetsche beszélt. A menedzser továbbra is bízik a kompaktok előretörésében, ugyanakkor többen úgy vélik, hogy a vállalat stratégiája nem veszélytelen. Az olcsóbb modellek piacra dobásával ugyanis szélesebb tömegek számára elérhetővé válik a "Mercedes-életérzés", ami elriaszthatja azon vásárlókat, akik korábban az exkluzivitása miatt szavaztak bizalmat a márkának.

Hamarosan öttagú lesz a család A Mercedes kompakt szegmense, ami korábban az A-osztályt, az idehaza is gyártott B-osztályt, majd a kizárólag idehaza előállított CLA-t és most már a GLA-t foglalja magában újabb taggal bővül, az év végén érkezik ugyanis a CLA Shooting Brake - erről Dieter Zetsche beszélt korábban. A Daimler vezére kiemelte, hogy nagy várakozásaik vannak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés