Előfizetői tartalom

Katasztrófa ide vagy oda, az amerikai tőzsdék felfelé meneteltek pénteken

Portfolio
Megdöbbentő, hogy az amerikai tőzsdék mennyire rendíthetetlenek. Az egész világot sokkoló Kelet-Ukrán tragédia pusztán egy napra tudta visszafogni a részvényindexek felfelé tartó menetelését, ma pedig már kifejezetten optimista hangulatot láthattunk. Az S&P 500 részvényindex, noha nem dolgozta le teljesen a tegnapi esést, de több mint egy százalékot emelkedett nyitóértékéhez képest. A rendkívül szívós részvénypiaci momentum hátterében az állhat, hogy eddig elégedettek voltak a befektetők a gyorsjelentési szezonnal.

2014. július 18. 22:09 Megosztás Mindenféle aggodalom nélkül zártak a tőzsdék Noha a részvényindexek dinamikus emelkedése kissé alábbhagyott a zárásra, azért alapvetően egy nagyon jó napot zártak a New York-i tőzsdék. Az S&P 500 1978 pontig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés