Előfizetői tartalom

Újra eljött a Samsung ideje!

Portfolio
Sokan már leírták a Samsung-sztorit, az elemzői vélemények 2009 óta nem voltak ilyen "negatívak" a céggel kapcsolatban. Úgy tűnik azonban, hogy a Franklin Templeton egyik 500 millió dollárnyi vagyonért felelő alapkezelője jó befektetésnek tartja most a dél-koreai mobilgyártót: bejelentette, hogy részvényeket vásárolt. Az alapkezelőnek általában nincsenek rossz ötletei, az elmúlt három évben 92%-kal teljesítette felül a versenytársait.

Válságban a Samsung Az okostelefon-piaci harc nagy nyertese volt sokáig a Samsung, az Apple-ön kívül az egyetlen mobilgyártó volt, amely profitot tudott csinálni a készülékeken. Egyes vélemények szerint még az iPhone 6-ot is közvetetten, de neki köszönhetjük. A dél-koreai mobilgyártó kezdett el kísérletezni a különböző kijelzőméretekkel, ami az utóbbi években minden...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés