Előfizetői tartalom

Reagált a kormány az újabb kötelezettségszegési eljárásra

Portfolio
A kormány elkötelezett abban, hogy a patikák tulajdoni szabályozása minél több patikus számára lehetővé tegye a tulajdonszerzést. Ezért hozta a kormány azt a szabályozást, hogy a közforgalmú gyógyszertárak működési feltételeként 2014. január 1-től 25%-ot meghaladó, 2017. január 1-től pedig 50%-ot meghaladó gyógyszerészi tulajdont kell biztosítani - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

Előzmény:Kapcsolódó cikkünk2014.09.26Újabb kötelezettségszegési eljárás indult Magyarország ellenA Magyarország ellen indított uniós eljárás mögött ezúttal is nagy gyógyszertárláncok tulajdonosai állnak, melyek tekintetében külföldi érdekeltségek is kimutathatóak - olvasható a közleményben. A kormány álláspontja szerint a 2011 januárjától életbe lépett, a gyógyszerész...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés