Előfizetői tartalom

Itt minden forintnak (át)látszania kell

MTI
Saját erőből, illetve banki kölcsönből egymilliárd forintos fejlesztést hajtott végre a Salgglas Zrt. A több termékével is világviszonylatban piacvezető autóüveg-gyártó vállalkozás a legújabb kemencéjével és a hozzá kapcsolódó gépsorral hetven új munkahelyet teremtett - jelentette be Kugler Gábor, a cég vezérigazgatója az új csarnokrész átadásán, kedden.

Glattfelder Béla, a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára a rendezvényen elmondta: a hazai járműipar 34%-os növekedést produkált az idén, fejlesztésével a Salgglas ráadásul ezt is meghaladó növekedést tűzött maga elé. Az államtitkár szerint a Salgglas sikerének titka, hogy "képzett szakemberekkel, minőségi munkát végeznek, s a korszerű berendezéseikkel a vevők igénye...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés