Előfizetői tartalom

Így látják az elemzők az MTelekom számait

Portfolio
Megérkeztek az első elemzői vélemények a Magyar Telekom ma hajnali gyorsjelentése kapcsán, elsőként az Erste kommentje látott napvilágot, ami összességében a vártnak megfelelőnek ítéli meg a beszámolót. A Concorde szerint a társaságnál végbenő pozitív folyamatoknak hála gyorsabban tudja majd leépíteni adósságállományát és így osztalékfizető képessége is gyorsabban helyreállhat. A Citi pedig örül annak, hogy a kormány kihátrált az internetadó mögül.

Erste A Magyar Telekom árbevétele és üzemi eredménye is felülmúlta az Erste várakozásait, viszont nettó eredménysoron elmaradt attól. A negyedéves számok tükrében az Erste elemzői úgy vélik, hogy tarthatóak az MTelekom 2014-re kitűzött céljai (3%-os árbevétel és EBITDA csökkenés). Az Erste éppen ezért megerősíti korábbi teljes évre vonatkozó előrejelzéseit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés