Előfizetői tartalom

A Tesco miatt bukott hatalmasat a milliárdos

Portfolio
Csökkent a harmadik negyedévben Warren Buffett cége, a Berkshire Hathaway nyeresége, ami egyszeri leírások számlájára írható. Nagyot bukott például a Tesco-részesedésén, miután a kiskereskedelmi láncnál vizsgálatok kezdődtek könyvelési hibák miatt. Viszont a működési eredmény szintjén kellemes meglepetést okozott a társaság az elemzői várakozásokhoz képest.

Csökken a nyereség Emelkedett a harmadik negyedévben Warren Buffett cége, a Berkshire Hathaway bevétele és működési eredménye az előző év azonos időszakához viszonyítva - derül ki a társaság legfrissebb gyorsjelentéséből. Bevétele az egy évvel korábbi 46,5 milliárd dollárról 51,2 milliárd dollárra nőtt. Működési eredménye 29%-kal ugrott meg, 4,72 milliárd dollárra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés