Előfizetői tartalom

Ez is a mi autónk - Suzuki S-Cross

Hámor Iván
A Suzuki - részben a stratégiájának is köszönhetően - sokak szemében az egyszerűség szinonimája. És valóban, az Esztergomban gyártott első - valójában második - generációs Swift főleg mai szemmel nézve nem volt egy gordiuszi csomó, de mégis emberek tízezreinek biztosított mobilitást, minimális költségek mellett. Ezt a képet, ha nehezen is, de kezdi átformálni a hazai ipar tekintetében jelentős vállalat, amihez az újabb Swiftek, az SX4, és most az S-Cross is igyekszik hozzájárulni. Több, kevesebb sikerrel.

A Suzuki Swift mostani, és a rá nagyon hasonlító előző generációja sokak véleményét megváltoztatta a márkáról, de nem mindenkiét. Modern külső és belső formák, jobb minőségű anyagok a látható és tapintható felületeken, precíz összeszerelés, és továbbra is megbízható, költséghatékony működés. Ezek jellemzték az új Swifteket is, így ennek megfelelően az S-Cross...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés